Gratis wifi
Wij zijn gesloten vandaag

Speelpunt breidt aanbod uit met nieuwe avonturen!

Speelpunt pakt bij de start van de paasvakantie uit met leuk nieuws.

Ontdek de nieuwe avonturen

Attracties voor de mini’s

Beginnen doen we met een fietsparcours. De jongste coureurs wanen zich met verschillende soorten fietsjes op het kleurrijk parcours. Hopelijk worden ze niet tegengehouden door de Playmobil politieagent en kunnen ze de verkeershindernissen tot een goed einde brengen. Wie het iets rustiger aan wil doen, kan plaatsnemen op de nieuwe paarden luxe carroussel. De competitiebeestjes kunnen het tegen elkaar opnemen bij de baby airhockey.

Nóg meer avontuur

De oudere kinderen ontdekken een nieuwe, virtuele fantasiewereld dankzij verschillende Virtual Reality games. Het aanbod wordt daarbij nog verder aangevuld met allerlei toffe arcade- en sportgames. De toevoeging van airhockey, flipperspel en een voetbaltafel zorgen ervoor dat ze zich helemaal zullen uitleven.

An Volckaert, coördinator van Speelpunt:

“Bij Speelpunt proberen we de kinderen steeds te verrassen. Elk bezoek moet uniek zijn. Met de toevoeging van de nieuwe sensaties is er voor elke leeftijd iets nieuws te ontdekken.”

Jarigen zijn koning te rijk

Naast de nieuwe attracties introduceert Speelpunt nog iets nieuws: de verjaardagstroon. Deze majestueuze troon zal de nieuwe hotspot worden voor het vastleggen van fantastische foto's van de jarige en zijn vriendjes/vriendinnetjes, waardoor verjaardagsfeestjes nóg onvergetelijker worden!

Eindeloze speelpret in de paasvakantie

De nieuwe sensaties zijn het perfecte startschot voor de paasvakantie. Speelpunt is elke dag open van 10u-19u.

Soccertafel-Speelpunt
Airhockey-Speelpunt
Fietsparcours
Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke gebruikerservaring te garanderen.