Gratis wifi
Wij zijn gesloten vandaag

Over Speelpunt

Dé unieke speelbeleving voor het hele gezin!

Klimmuur

Eindeloos speelplezier.

Met maar liefst 18 avonturen verspreid over 2500 m² wordt het voor heel het gezin een avontuurlijke dag met eindeloos veel speelplezier.

In Speelpunt gaan ontdekkingsreizigers op spannend klimavontuur en overwinnen ze 7 verschillende klimmuren met 10 klimlijnen en verschillende moeilijkheidsgraden. Op de schaatspiste worden er sierlijke pirouettes gedraaid en in de disco tonen breakdancers hun coolste danspasjes. Stoere vrienden dagen elkaar uit in het laserlabyrinth en detectives gaan op zoek naar het geheim van Lemmie in de raadselkamer.

De allerkleinsten ervaren gekke speelkriebels in de kleurrijke Mini Jungle of luisteren naar wonderlijke verhaaltjes in de magische boomhut.

Op ontdekkingstocht in Speelpunt
Playmobil®

Unieke samenwerking met Playmobil®

Uniek in Speelpunt is de uitgebreide verzameling van vrolijke PLAYMOBIL®-figuren. Met hun lachende gezichtjes stimuleren ze de fantasie van elk kind. Elegante prinsessen beleven er een magische dag en piraten gaan op schattenjacht.

De allerkleinsten laten hun fantasie de vrije loop in zelfbedachte avonturen met de vele dieren, voertuigen, ... uit de uitgebreide PLAYMOBIL® 1.2.3-collectie.

Speelpunt binnenspeeltuin

Terug écht spelen in Speel.!

In een maatschappij van GSM-apps en computerspelletjes zijn we vergeten wat écht spelen is. Kinderen zitten uren aan het scherm gekluisterd.

Speelpunt koos dan ook bewust om geen computerconsoles te voorzien in het indoor speelproject. In tegendeel, Speelpunt wil ouders motiveren om terug écht te gaan spelen met hun kinderen. In bepaalde activiteiten kunnen ouders zelfs actief mee spelen. Je beleeft er quality time met je kind door samen te bewegen en plezier te beleven! Dus trek je sportschoenen aan en ga samen op avontuur in Speelpunt!

Op avontuur!
Ontbijten

Feesten en lekker eten in een gezellig decor!

Terwijl kinderen van het éne in het andere avontuur tuimelen, kunnen ouders onbezorgd genieten van een lekkere spaghetti, overheerlijke verse pannenkoeken of een lekker drankje. Voor de ‘workaholics’ die toch liever wat doorwerken, is er uitstekende wifi in de gezellige eet- en drinkgelegenheid.

Elke zondag wordt er ‘Lemmies ontbijtbuffet’ georganiseerd (elke tweede zondag van de maand in mei, juni, juli, augustus en september). Je geniet niet alleen van een gezellig ontbijt maar je kan bovendien al een uurtje voor openingstijd op avontuur gaan in onze speelwereld.

Ben je bijna jarig? Boek dan snel jouw feesttafel en beleef een onvergetelijke verjaardag in Speelpunt!

Ontdek hier onze feestformules.
Speeltuin verbouwing

Van zwembad naar Speelpunt

In 2015 ging Zwevegem een samenwerking aan met S&R Group om een nieuw LAGO-zwembad met fitness te bouwen. Het oude gemeentelijk zwembad dat dateert uit 1977 zou zijn deuren sluiten. Uit deze beslissing groeide het idee om het pand een nieuwe bestemming te geven.

Het oude gemeentelijk zwembad kreeg een heuse make-over zonder de authenticiteit van het gebouw aan te tasten. Baantjes trekken kan er niet meer maar de bezoekers van het oude zwembad zullen ongetwijfeld nog enkele herkenbare elementen terugvinden in het interieur.

67de589a-2d1d-4fbc-96dd-cb6743ff60e8.jpg

Maatschappelijke zetel

S&R Kortrijk-Zwevegem nv
BTW BE 0667.791.649
RPR Gent, afdeling Kortrijk

Speelpunt Zwevegem maakt deel uit van de LAGO zwemparadijzen groep. Maatschappelijke zetel: S&R Group NV, Aarschotsesteenweg 225, 3012 Wilsele, België, info@lago.be

Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke gebruikerservaring te garanderen.