Gratis wifi
We zijn open vandaag van 11:00 tot 18:00

Ontbijten op zondag

A volonté ontbijten en eindeloos spelen op zondag!

Zin in een zorgeloze zondag met smul- én speelpret voor het hele gezin? Schuif de voetjes onder tafel tijdens het uitgebreide familie ontbijt en leef je urenlang uit in de grote kinderspeeltuin! Elke zondag (elke tweede zondag in mei, juni, juli, augustus en september) opent Speelpunt om 09u00, een uurtje eerder dan normaal. Vroege vogels genieten van een lekkere maaltijd en kunnen als eerste alle attracties in Speelpunt ontdekken. Heerlijk ontbijten, geen opkuis, gratis parking, urenlang plezier,... De perfecte afsluiter van het weekend!

Speelpunt_ontbijt.jfif

We horen de buikjes al knorren...

Lemmie heeft grote honger! Gelukkig staat er voor elk wat wils op het menu. Ontbijtkoeken, koffie, thee, fruitsap, kaas, hesp, confituur, choco, eitjes, granola, yoghurt, vers fruit... Aan tafel!

Lemmies ontbijtbuffet is elke zondag (elke tweede zondag in mei, juni, juli, augustus en september) geopend van 09u00 - 10u30. Laat die keuzestress in de winkel maar achterwege, wij verwennen je graag met Lemmies lekkernijen. Dat is zorgeloos genieten met het hele gezin. Kinderen die niet kunnen stilzitten? Geen probleem! Terwijl je oogappel het avontuur opzoekt in de indoor speeltuin, klinken jullie op het gemak op een geslaagde uitstap.

TIP! Volwassenen kunnen kiezen voor een luxe ontbijt met een glaasje cava, speciale koffie (latté, cappuccino) naar keuze en een eitje van de chef. Het is zondag voor iedereen natuurlijk.

Prijzen à volonté ontbijtbuffet

Kinderen < 2 jaar: Gratis
Ontbijtbuffet kinderen 2-15 jaar: € 16,90 (incl. toegang binnenspeeltuin)
Ontbijtbuffet volwassenen vanaf 16 jaar: € 16,90
Luxe ontbijtbuffet volwassenen vanaf 16 jaar: € 22,90

Staan jullie al te popelen om te komen ontbijten en ravotten? Reserveren kan tot vrijdagochtend 9u via onze webshop.

Mijn smul- én speelpret nu reserveren
Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke gebruikerservaring te garanderen.