Gratis wifi
Wij zijn gesloten vandaag

Nog meer feestpret in Speelpunt!

10 maart 2022

Wie feestje zegt, denkt onmiddellijk aan Speelpunt in Zwevegem. In de unieke binnenspeeltuin vieren jarigen samen met vrienden een onvergetelijke verjaardag. Het is een fantastische beleving met eindeloze speelpret en een lekker menu: pasta, pannenkoeken, frietjes... De overheerlijke chocoladetaart en kinderchampagne maken het feestje compleet. Sinds de opstart van Speelpunt in 2018 werden er al meer dan 6000 jarigen gevierd.

Omdat de verjaardagsfeestjes zo gesmaakt worden, wordt er vanaf 11 maart nog meer feestpret georganiseerd. Elke vrijdag na school zijn er vanaf dan extra leuke activiteiten in de avontuurlijke binnenspeeltuin: kindergrime, schattenzoektocht, dansen met DJ Lemmie…

Van feesten en spelen krijg je natuurlijk grote honger. Daarom bestaat een after school party ticket niet alleen uit een toegang tot de vele attracties en activiteiten in Speelpunt, maar ook een overheerlijk kindermenu naar keuze met gratis drankje en waterijsje. Een ticket voor deze all-in feestformule kost slechts € 19,50.

“Een tijdje geleden zijn we gestart met Lemmies ontbijtbuffet op zondag. Zowel ouders als kinderen genieten enorm van deze qualitytime samen”, vertelt Jasper Soubry, coördinator van Speelpunt. “Daarom willen we ook aan het begin van het weekend extra animatie voorzien om gezinnen de kans te geven het weekend samen met vrienden en familie feestelijk in te zetten. De binnenspeeltuin zal op vrijdag ook langer geopend zijn. Na een weekje op de schoolbanken mogen onze kinderen toch wat langer opblijven, niet?”

Happy Hour 1+1

Ook aan de ouders wordt gedacht. Zij worden tijdens de party getrakteerd op een dubbele happy hour. Niet één maar twee uur lang, vanaf 17u00 tot en met 19u00 zijn alle dranken één betalen en één gratis. De inkom is bovendien gratis voor volwassenen vanaf 16 jaar. Samen met vrienden genieten van een gezellige vrijdagavond terwijl de kinderen zich kostelijk amuseren. Als dit geen leuke manier is om de werkweek af te sluiten?

Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke gebruikerservaring te garanderen.